Hungaroring
A Hungaroring Budapest központjától 19 km-re (hotelünktől 12 km-re), az M3-as autópálya közelében található Mogyoród külterületén. A pálya elsősorban a Formula–1 Magyar Nagydíjról ismert, amit 1986 óta folyamatosan megrendeznek. A sebesség és száguldás szerelmesei kedvükre válogathatnak a számos izgalmas sportesemény közül, melyeknek a Hungaroring ad otthont (WTCC, DTM).

Aquaréna
A Mogyoródon található élménypark kitűnő szórakozási lehetőség egy forró nyári napon. 26 db, föld felett és föld alatt kanyargó csúszdapálya és kilenc medence (élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó) biztosít hűsítő élményt a kánikulában.

Veresegyházi Medveotthon
Budapesttől mindössze 25 km-re található a Veresegyházi Medveotthon, amely Közép-Európa egyetlen Medveotthona, ország harmadik legkedveltebb állatkertje. Az öt és fél hektáros területen a látogatók az állatokat teljesen biztonságosan, testközelből, azok zavarása nélkül láthatják. Az otthonban barnamedvék, kamcsatkai és erdélyi medvék, mosómedvék és ormányos medvék, farkasok, és rénszarvasok élnek.

Szentendre
Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál, gyönyörű természeti környezetben található. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M0 autópályán a Megyeri hídon át, a H5-ös hévvel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. Kedvelt kirándulóhely, a Skanzen és a hangulatos apró utcák sok turistát vonzanak. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót.

Gödöllő
Gödöllőn található Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélya, a Gödöllői Királyi Kastély (Grassalkovich-kastély). A hotelünktől 22 km-re lévő kastély könnyen megközelíthető az M3 autópályán. Gyönyörű kastélypark, állandó és időszakos kiállítások és rengeteg kulturális program, koncertek, színházi előadások, családi programok várják az érdeklődőket.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider