4- Látnivalók

Látnivalók

Hungaroring

A Hungaroring Budapest központjától 19 km-re (hotelünktől 12 km-re, az M3-as autópálya közelében található Mogyoród külterületén. A pálya elsősorban a Formula–1 Magyar Nagydíjról ismert, amit 1986 óta folyamatosan megrendeznek. A sebesség és száguldás szerelmesei kedvükre válogathatnak a számos izgalmas sportesemény közül, melyeknek a Hungaroring ad otthont (WTCC, DTM).

Aquaréna

Mogyoródon található élménypark kitűnő szórakozási lehetőség egy forró nyári napon. 26 db, föld felett és föld alatt kanyargó csúszdapálya és kilenc medence (élménymedence, jacuzzi,háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó) biztosít hűsítő élményt a kánikulában.

Veresegyházi Medveotthon

Veresegyházon, Budapesttől mindössze 25 km-re található a Veresegyházi Medveotthon, amely Közép-Európa egyetlen Medveotthona, az ország harmadik legkedveltebb állatkertje. Az öt és fél hektáros területen a látogatók az állatokat teljesen biztonságosan, testközelből, azok zavarása nélkül láthatják. Az otthonban barnamedvék, kamcsatkai és erdélyi medvék, mosómedvék és ormányos medvék, farkasok, és rénszarvasok élnek.

Szentendre

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál, gyönyörű természeti környezetben található. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M0 autópályán a Megyeri hídon át, a H5-ös hévvel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. Kedvelt kirándulóhely, a Skanzen és a hangulatos apró utcák sok turistát vonzanak. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót.

Facebook